Partners

www.hzbvolmacht.nl

HZB Volmacht is een volmachtkantoor. Opgericht met als doel om verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van HBR AdviesCentrum op het gebied van schadeverzekeringen.

hbr.nl

De specialisten van HBR adviseren u niet alleen privé, maar ook bedrijfsmatig over verzekeringen waarmee u uw risico's effectief en doelmatig kunt afdekken. Daarbij houdt het niet op na het sluiten van de verzekering; ook in het geval van schade komen zij uiteraard op voor uw belangen.

hbrbranche.nl

HBR Branche Verzekeringen is een gespecialiseerd adviseur voor (technologische) brancheorganisaties. Door de ruime ervaring op het gebied van verzekeringen en uitstekende banden met alle grote verzekeraars is HBR Branche Verzekeringen er in de loop van de jaren in geslaagd om meerdere verzekeringsmantelovereenkomsten te sluiten voor verschillende branches.

www.carterfiscaal.nl

Carter Administratie & Fiscaal Advies heeft zich bewezen als een betrouwbare fiscale en administratieve partner voor ondernemers en particulieren met betrekking tot het ontzorgen van A tot Z. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.