Over ons

HBR Pensioen is een dochteronderneming van HBR AdviesCentrum. Wij zijn ontstaan door de overname van de pensioenportefeuilles van zowel HBR AdviesCentrum als HBR Branche en gezamenlijk behartigen wij de belangen voor alle verzekeringen en pensioenvoorzieningen voor zowel de werknemer, ZZP-er als de DGA.

Gediplomeerde pensioenadviseurs

Met een hecht team van vijf gediplomeerde pensioenadviseurs, waarvan twee zich Register Pensioen Adviseur (RPA) mogen noemen werken wij dagelijks aan het verzorgen van de best passende pensioenoplossingen voor bedrijven in heel Nederland. Onze adviseurs voldoen aan de meest recente opleidingseisen en blijven continu up-to-date van de ontwikkelingen op de pensioenmarkt om u van optimaal advies te kunnen voorzien.

Optimale ondersteuning bij pensioenvraagstukken

Gevestigd in Bloemendaal adviseren wij ondernemers door het hele land in het treffen van voorzieningen voor pensioen voor hun medewerkers en voor zichzelf. Zodat zij zich kunnen richten op hetgeen zij goed in zijn; ondernemen. Met de ondersteuning van de pensioenspecialisten van HBR Pensioen weten zij zich verzekerd van een goed verzorgde oude dag.

Wilt u ook de mogelijkheden voor uw pensioen onderzoeken? Vraag dan vandaag nog een adviesgesprek aan bij HBR Pensioen. Wij helpen u graag werken aan de toekomst.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.