U wilt (blijven) ondernemen

16-11-2021
U wilt (blijven) ondernemen

Als ondernemer wilt u kunnen doen waar u goed in bent, ondernemen. Samen met uw compagnon(s) uw klanten oplossingen bieden en daarmee uw bedrijf succesvol maken en houden. Maar wat als... uw compagnon plotseling overlijdt. Hoe gaat u dan verder met uw bedrijf?

Wat zijn de gevolgen?

Wij snappen dat we u met deze vraag overvallen. Want daar staat u natuurlijk liever niet te vaak bij stil. En toch is dit een hele belangrijk situatie om over na te denken. Want, kan uw bedrijf blijven bestaan als één van de compagnons overlijdt? De achterblijvende ondernemer(s) kan dan voor aanzienlijke extra kosten komen te staan. Denk daarbij aan:

  • De waarde van het aandeel van de overleden partner. 
  • Het verlies van inkomsten die de overleden partner genereerde.
  • Leningen die mede door de onderneming zijn aangegaan.

Samen kijken naar oplossingen

Als financieel adviseur vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent van de financiële risico's die u loopt. En, zoals wij dat altijd doen, kijken we ook graag samen met u naar de mogelijke oplossingen. Zodat u gewoon door kunt gaan met ondernemen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de oplossingen die een compagnonsverzekering u biedt? Neem dan contact met op ons. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over (bedrijfs) verzekeringen. Wij zijn u graag van dienst.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.