Wat vinden onze klanten van HBR Pensioen?

5

Sander Kool - Engineering Spirit

Als elektronica ontwikkelaars weten we veel van productontwikkeling en algorithmen, maar niet van pensioen- en verzekeringszaken. Ontzorging is voor ons dan ook erg belangrijk en wij zijn blij met HBR die het regelwerk van ons overneemt, op de details let en actief met verbeteringen komt. Dank daarvoor! 

5

Mr. JEB Offereins - Hampden

Wij hebben positieve ervaringen met HBR Pensioen BV. Naast het ontvangen van deskundig advies, dat je al snel vanzelfsprekend acht, verwacht je dat zij ook naast je komen staan als het even niet zo gemakkelijk gaat met de pensioenverzekeraar. Dan bewijst zich de kennis en kunde van HBR Pensioen BV, maar ook de relatie die nodig is om een pensioenverzekeraar tot het uiterste te bewegen, hoe lang dat ook duurt. 

5

Dick de Graaf - Hiflex Automatiseringstechniek

Brian Gal van HBR Pensioen sprong er in het geven van de adviezen en de aanpak met kop en schouders bovenuit. Andere adviseurs boden ondoorzichtige verhalen en creëerden mogelijke problemen en/of waren niet gefocust op onze bedrijfsdoelstelling. In de nog steeds wat ondoorzichtige wereld van de pensioen is een optimaal vertrouwen in de adviseurs van het hoogste belang. Wij hebben dit bij HBR Pensioen gevonden.

5

Martijn van Raalte - Da Vinci Laboratory Solutions

Wij zijn al jaren tevreden met de advisering en begeleiding door Ruud Rooker en Agnetha van der Linden van HBR Pensioen. Als MKB bedrijf blijft het lastig altijd goed op de hoogte te zijn en te blijven van alle pensioenontwikkelingen en dan is het prettig dit uit handen te kunnen geven aan een betrouwbare partij. HBR pensioen denkt pro-actief met ons mee. Het helpt ons de beste passende pensioenvoorwaarden aan onze medewerkers te kunnen bieden.

0

Robert Linssen - Penko Engineering

Toen ik in 2017 in dienst trad bij Penko Engineering, werd ik wederom deelnemer van Zwitserleven pensioenen via onze tussenpersoon HBR. Maar dat was nog niet alles. Ik had in mijn werkzaam leven een lappendeken van pensioenen gecreëerd die nooit fatsoenlijk aan elkaar gekoppeld waren. Kortom niet erg goed renderend omdat ze allemaal los van elkaar stonden. Dankzij de inzet van HBR, en van Agnetha van der Linden in het bijzonder, is het gelukt om na een gevecht van meer dan 2 jaar, 7 pensioenen samen te voegen tot één goed renderend en meer geld opleverend pensioen te komen. Dit geeft mij als a.s. pensionado wat meer rust en zekerheid. Chapeau voor HBR!!

5

Jan Brandenburg - HBR Adviescentrum

Klanten van HBR Adviesgroep die op zoek zijn naar een oplossing voor pensioenvraagstukken, verwijzen wij altijd door naar onze dochteronderneming HBR Pensioen. Dan zijn wij er zeker van dat deze klant optimaal wordt geadviseerd met de juiste producten door vakkundige specialisten.  

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.